En seg dag. 11 December.




Jag i somras hemma hos Enander

Dagen började med kjells prov i aulan. tror de gick bra fast jag blev klar först hm?
resten av dagen spenderade man till att vänta på att resten av klassen skulle bli klar någongång så vi kunna prata om media dagen. Värkar som om jag och grabbarna ska handla massa grejer iaf. Orkar inte bry  mig i sådana grejor igentligen för vad får man ut av de ? inte kul direkt mest drygt. Var och hälsade på inne på Bergsjö skolan en sväng innan jag åkte hem. Såg jocke men han ville tydligen inte ens säga hej :S?. Sa hej till han innan jag åkte hem iaf.  I kväll har jag ingen aning om vad man hittar på. ut med hästen en sväng kanske men de är så kallt :S. vill ha sommar med massa bilträffar och crusingar. de händer inte så mkt på veckorna vill ha Helg:) 

Julen taröver skolan. 10 December.



sitter och tittar på när de andra julpyntar.



Jag tittade på klockan. FAn!!!!
sovit över igen idag som jag skulle börja morgonen med att åka till vätrinären med Marina ( en utav Mina Hästar)
Hon skulle få vacinastions spruta.
Mamma kommer upp och frågar varför jag inte kommit ner än. Så jag hoppar i de närmaste kläderna som låg på golvet och sedan sprang ut i stallet för att hämta Marina. När vi  kommit fram till kliniken i hudik var ingen där ?:S  så mamma och jag fick ringa värinären och efter en times väntan komma han. Marina fick sin spruta.
Då vare bara för mig att åka hem för att sedan åka till baka till hudik för måsta ju på skolan också.
Hemma stod pappa och  vänta på mig vilket han nästan gjort en timme. Men inte mitt fel att gubben där aldrig kunna komma eh. Men jag skyndande mig in och bytte om. Strunta totalt i att sminka mig för papppa var riktigt less på vänta på mig. såg de på han. Men Man måste inte vara sminkad alla dagar man ska inte skämas för sitt rätta jag:).
När jag komma på skolan hade vi Historia. fast jag hade missa hela lektionen satt där de senaste 20 minuterna bara. Sen var de dags för engelska de värsta ämnet om man frågar mig. Men  När jag komma in i klassrumet var de mörkt och massa ljus överalt. Och de spelades musik "Haleluliija".  De kändes som jag hade missat något och de hade jag :( vi hade fått i läxa att vi skulle tänka på ett julminne som vi skulle berätta införklassen självklart på engelska då :S.
till en början tänckte jag att jag vägrade säga ett ljud där farme. Läraren släpade fram en fotölj i mitten av klassrumet där vi skulle sitta medans vi berättade.  När alla i klassen berättat kändes de som jag inte hade ett val. jag måste aäga nånting och de gick facktist ganska bra tror jag iaf?
PÅ lunchen sen satt jag med killarna på mediatorget. Treorna hade julpyntat så vi satt och kollade på några ur vår klass som dansade runt granen och knäppte kort på hjärtat de hade satt upp på väggen.
sista lektionen hade vi svenska vilket gick ganska fort. LIte hjälp  att slippa lektionen fick vi när ett luciatåg komma förbi som vi tattade på kanske 10 min.
PÅ bussen hem satt jag och prata med lisa och sofia.(Elise)
hade lite kul jag och lisa hehe.
När jag sedan komma hem från skolan runt tre tiden vare bara att ta fram media boken och plugga till kjells prov. Hela kvällen ofrade jag till denna bok.


Lördag man Lär minnas. 15 Novermber-07

                                  Min A-traktor "Volvo 142"-69

Mobilen ringde de var jompa. Jag skyndade mig och svara.Han ville att jag skulle komma och vara med han och carro. Först vägra han tala om varför men carro berätta att dom ville ut med epan och att jag skulle köra. Så Jag åkte till jompas farmor där dom var. Sen tog vi epan och åkte på byn. Stanna lite på ajvas ett tag å.  Hämta jonny hemma hos han. Där var även jocke :/ . Men jonny hängde med. Jocke fick inte för jompa. Tror han skylde på mig men inte säker.
Men så vare ju de med att tanka. vi svängde ner på OK/Q8. Då jag kännde hur hela bilen styrde sig själv. Jag bromsa så bilen gled 6 meter rätt fram rakt i mot väggen på macken både jag och jompa var i en mardrömm. allt gick så fort de tog bara tvär stutt. vi gjorde iilla oss fast inte nå alvaligt. fronten på epan var därimot inte så fin och inte väggen på ok heller. vi skyndade att rulla epan bakom macke föratt ingen skulle se oss. Men misslyckades för på bara några minuter viste hela byn om vad som hän för löven med fler komma och såg allt.
carro ringde till jompas pappa så han fick bogsera hem epan till jompas farmor. sedan åkte jonny hem. Jag carro och jompa bytte epa och åkte till hudik. vi tog min.
den här gången sturunta vi i att tanka och åkte direkt till hudik. Där Började med att äta på mcdonalsds sen åkte vi och tanka på jet istället. Resten av epa grabbarna komma senare fille hade roligt år våran berättelse om vad som hänt innan vi åkte dit. åkte lite med dom på stan ett tag sen åkte vi på mcdonalds igen. inna vi åkte hem.

RSS 2.0