27 Maj .Längtan efter körkort, Sakanden av de gammla



Samtidigt som jag sitter och tar de lungt är jag så strässad. Jag måste skynda på med körkortet nu jag ligger efter.
Men ändå samtidigt känns de inge brotomt efter som jag tycker om min svarta skönhet även om den nu gör att jag riskerar att bli av med körkortet innan jag fått de. Men de gäller bara att låta bli att bli stoppad av de blå vita bilarna.
Men är de någon som är intresserad av att köpa svarten framöver ? den ska nämligen bort från min ägo tyvär:/. Bilar har personlighet och vist kommer jag sakna min pärla som man haft de bästa åren av sitt liv tsm med. 


   BlackOneForty


6 maj

Idag vaknade jag heldöd på kristineberg. Filip väckte mig väldigt många gånger i natt vilket inte jag tyckte om.
Jag vet inte vad han höll på med han rök och slet i mig. fast själv mins han inget.
skolan är iaf snart slut nu sitter och väntar på att gå och prata med en tant som ska hjälpa mig med ivalet. sen blire trafkteori.

fick även två fina presenter av ida idag :D  ett halsband  och present kort på okq8 tack Ida.

5 Maj, 18 år Men liten ändå.

Grattis på mig som nu är 18 år. jätte lycklig är jag väl inte för har mycke på körksolan kvar innnan de blir körkort :(.
Men de är bara att ligga i lite.
Även att man fick stanna hemma från skolan för att man är sjuk när man fyller år :S. Fick pengar av mamma och pappa och filip fick jag massa behövliga saker som tex hårinpackning.




Påsklov i Varberg

Efter som jag sitter hemma och är sjuk idag tänkte jag passa på att visa er hur de var i Varberg och Göteborg under mitt påsklov. Jag följde med min pojkvän dit efter som han mamma bor i Varberg och jag hade aldrig träffat henne innan.








SLOTTSPARKEN



filip och jag tog sen en lång kvällspromenad.


När vi komma hem var vårat rum drängt i sura ägg :S  vi hade haft fönstret öppet och de var några som hade haft kul medans vi var borta.

tapeterna blev förstörda


filip och jag fick ängna hella dagen därpå till att skura bort ägg.
när vi var klar gjorde vi ansiksmask.

Lyckad dag 2 Maj.

Blev en lyckad dag i jättendal. Marina och jag fick fyra fel rev ett hinder. Maxi och ida fick en roset och de var bara tredje gången hon red Maxi.  Så Grattis Ida !. Jag är självklart stolt över mina två underbara hästar.

Bilder Från tävlingen 2 Maj

Bilderna från Tävlingen
(jag Marina och Ida, Maxi)














RSS 2.0