skadade paret

fredagen blev inte som planerat. Sofie fick med mig på stan. så blev att mamma fick skjusa mig till ilsbo och sedan tog jag och Sofie bussen  in till stan. Där var vi med massa folk  och jag fick vara med min Filip<3. Sedan på kvällen sov jag och filip hemma hos han på kritineberg. :) och idag har vi inte gjort så mkt mer än vart lat och åkte hem till mig. helst filip han har ont i ryggen så jag låter han sova i min säng :) vill ha min fot hel och de NU!


en replik av mig jag och filip är nog världens mäst skadade par.

Värdelös fredag 23/1-09

idag är de en sån dära dag som inte borde finnas. de är fredag men vadå?  foten gör ont som fan 142:an är översnöad så blir inget sladda på stan i kväll.  Vlken är positivt på de viset att mina pengar hade ändå inte räckt till att tanka den. Filip och otto kanske får fart på filips epa i dag. Men jag blir nog hemma ändå. Vill ha sommarn nu längtar efter alla crusingar och bilträffar. Saknar
även hopptävlingarna med hästen.


Världen är ond


Jag blir både ledsen och arg när jag tänker på hur grym männsikor kan vara. ingen förtjänar ett liv i ett helvet ett liv som går över styr. Helst inte någon som är så underbar som du. Ibland fråga jag mig hur du kan vara den glada grabben på stan. den problem lösa lilla grabben?. inte många hade  orakat de du gör. och detta kommer du nog inte göra nån längre tid heller. vi måste lösa de här tsm. Jag finns här. Ingen normal levande varelse förtjänar ditt liv. vet att du inte vill tynga ner mig med de här. men de gör du inte. JAg är bara glad om jag får hjälpa.

satte stopp för röran. 22/1-09

   .
har egnat hella dagen till att städa mitt rum







21/1-09



Jag färgade mer rosa i mitt hår i kväll efter att den gammla färgen hade blivit ganska urtvättad och här är resultatet vad tycks?


en sur madde en gullig filip 21/1-09



Jag som är så beroende av mitt bilintresse  och  har man ingen vänsterfot betyder de att man inte har någon kopplings fot :(. altså ingen  körning med 142:an på ett tag. detta gör mig less. och iriterad  tyvär så äre att de är folk i min närvaro som blir lidande av de specielt min filip .  Jag lovar att jag ska sluta vara så sur men  ibland måste även jag vara de :(.  Jag tackar filip fatt han stått ut med mig sen i fredags trotts mitt dåliga humör på slute.  Vi lagade iaf mat ilag idag :) gick facktist bra :D

de finns en tjej där ute som är så fin, så fin att de inte går att beskriva med kärlek / skrivet av filip<3

.
Jag hoppas att de alltid ska vara vi två av: filip Lysell



ridtur som sluta med en trasig fot. 25/1-09

Idag bestämde jag och filip oss för att vi skulle ut och rida. så fille tog Maxi Och Jag Marina. De gick jätte bra till en början  men på hämvägen hände de nått mellan hästarna  MArina började sparka mot maxi. så när maxi sprakde tillbaka mot marina träffade hon istället mig på foten. Jag fick in brodden rakt i fotknölen. Jag viste inte vart jag skulle tavägen de gjorde så ONT!!  fiip hade ramlat av maxi oxh hade ont i ryggen. Maxi var hallt  efter Marinas smäll som hon fick på benet. Jag skyndade mig ringa till mamma. så mamma och jenny komma med bilen och hämtade mig. Filip och Jenny tog hem hästarna. När jag komma in ställde jag mig i duschen men vågade knappt kolla på foten. Mamma tvingade in mig på akuten efter ha sätt hur den såg ut. Så vi åkte runt halv 5 och skjusade hem filip till stan. Meningen var igentligen att jag skulle sova hos honnom men så blev de inte. min fot blev i hoplindad den var inte bryten men de var nära hade skull gått så illa. kryckorna är mina bästa vänner nu annars kan jag inte gå. en rolig grej var att de kännde igen mig på akuten för att jag varit där så många gånger.

MIn fot


Fredag Kväll Med Min Filip Och kalle. 16/1-09

Jag och kalle hade planerat att vi skulle in till stan med min epa. Så Jag åkte till jättendall och hämtad honnom och sedan tog vi E4 till Hudiksvall. Bilarna var förbanade på oss pg av hastiheten vilket kalle tyckte var skit kul. därimot tyckte inte jag de. Iaf väl inne i Hudik åkte vi hem till min Älskling filip<3. satt där ett tag sedan åkte vi ner på stan. Kalle försvan och min genirator låsnade hela tiden eftr som skruven var tvär slut som höll fast den jag och filip ägnade säkert tre timmar åt att leta en ny skruv på han epa men slutade med att vi fick åka till Håsta (framor och frafar) då farfar hittade en som dög ett tag. Sen spenderades kvällen med folk på stan.

 ( jag ber om usräkt för alla mina stav fel, jag är dyslektiker)





Här kommer lite bilder från fredagen 16/1-09  Jag kalle och filip var på stan med min a-traktor (Bilden filip lysell<3)





Under Huven på filles epen. Ingn vackersyn men lite jobb så går denna B20 Några mil till.och detta är fille stålt över ;)


Persson Kalle Och ville var ute med BMW:n (dålig kvalitet på bilderna)




Tärnigarna i epan Jag passa på att knäppa kort medans fille fick köra lite.

   



Gammla Minnen Och G på ett svårt prov 8/1-09

Idag har jag funderat Över gammla minnen. Och hur mycket jag verkligen saknar tiderna då de var jag åhsen, Enander och Elise. Jag vet inte varför dessa minnen  vill förfölja mig. Men de gör de. Ju mer jag tänker på de ju mer saknar jag de.
Alla minnen vi har tillsammans de var de två bästa åren i mitt liv. Jag var verkligen lycklig tillsammans med er.
de var när vi  böra gymnaiet som allt blev anolunda. Nått Hände mellan elise Och Mig. Åhsen och Enander finns kvar vid min sida fast inte lika nära som förut. Jag är iaf glad Över att ha dom två kvar.


Enander, Åhsen Och Jag när vi gick i nian.



Almänt om  Dagen


Började kl:8 och trött var man. morgonen började med mediakommunikation och jag var övertygad om att jag fått Ig på de stora provet vi hade innan lovet. Men vi lektionens slut ropade kjell (läraren) upp massa namn som skulle stanna kvar i klassrumet och prata med han. och till min förvåning ropade han inte upp mig. Jag brukar alltid vara en av de som får stanna och prata med läraren. Men nej då jag hade facktist fått G på provet. lyckligare än någonsin forsatte jag dagen. stina och jag spelade pingis och var i gymet på idrotten sedan gick vi ner på öb och köpte cola m.m.
tog stadsbussen därifrån ner på stan där jag köpte en ny plopp till näsan.
Jag tog sedan bussen hem vid halv två och mamma hemta mig i byn kl två.  i kväll har jag mest latat mig och gjort just ingenting.

7/1-09

Nytt år nu Och jag vet att jag vart dålig på skriva här men gör ett nytt försök i år. Gårdagen var lovande julschow på ridklubben jag och ida var utklädda till ronny och ragge. Epan fick natuligt vis också vara med. Finns inte så mkt mer att säga om de mer än att min häst värkligen sött i wonuderbaunds och Raggar täningar.

http://www.youtube.com/watch?v=EguiROGnKp8

RSS 2.0