tur att alla vet allt om alla. eller?

Nu sitter man på skolan och väntar på pappa. Vi har haft utverdering om hur de är i skolan med klassen. Och medans vi hade de fick jag ut av de flästa i klassen att de som går på tex fordon och bygg. Är dum i huve. helst de som går på fordon tydligen :S varför är de så? de framstäls som lat och dålig. I en som går fordon ser jag en som är praktisk kanske inte nå bra på engelska eller matte. De betyder inte att man behöver vara lat. För hur kan man bygga en bil stort sätt från grunden med ritningar och beräkningar,  om man nu var så dålig på matte och lat?. De är fatt får man ut nå praktiskt jobbar inte hjärnan på samma sätt. för mig är de ombegripligt hur man kan säga att nån är dum i huve bara fatt man inte är bra på skolarbete.

en fordonare för almenheten: en kille som är lat skiter i skolan går där för att han är för dum i huve för att skaffa betyg till ett bättre program.

en fordonare för mig: en kille eller tjej som är praktisk och tycker om att göra saker med händerna. Har fordon i almenhet som största intresse. (detta behöver inte vara en bil). Mycke tålamod och kretiv.

skulle en lat kille som är dum i huve kunna bygga denna bil från en krockad 850 till denna s70? skulle inte tro de.
                                                    


Marinas första Hopptävling

I söndags tog jag med mig min kallbloddstravare på träningstävling på ridklubben i Hudiksvall.  Hon är inte så tränad så jag hade vart glad om hon hade hoppat första hindret. Framhoppningen gick jätte bra och änu bättre gick de på banan. Hon hoppade alla hinnder. och jag är riktigt stålt över henne. Så nu är de bara börja träna på riktigt så man kan börja starta på riktiga tävlingar.


Lite bilder jag Knäppt


19 Mars-09

Idag Är man lycklig :) gårdagen var lyckad för lärde mig bränna filmer med riktig meny :D. Även att idag är de brorsans dag. Han fyller nämligen 21 år idag. De tråkiga är att man är utan bank kort vilket gör att de är helt omöjligt för mig att köpa nåntig åt honnom :/ men de kan man ju göra senare istället då.

Varför är man rasist för att man har en sverige flagga på sin bil?. Ni som är inflyttad hit kan facktist inte komma och anklaga folk för att vara rasist för att man har en flagga som symboliserar sverige på sin bil. Är man i sverige får man se svenska flaggor. Líka om jag skulle flytta till inden Självklart får jag se indiska flaggor men  då kan jag inte gapa och skrika åt dem och sparka och slå på bilarna deras eller?. DETTA ÄR SJUKT!!

Den 9 Mars

Idag har man börjat skolan igen då. Saknar redan ledigheten. Men lite mer en ett år till i skolan ska jag väll orka. Då har jag även tid på mig att bli bättre på de jag vill hålla på med bild och lackering :).  vet inte om de är nån störe framgång att hålla på med men blir man bra på de så kanske. De är kul iaf. Tänkte att jag skulle ladda upp en till täckning för att se vad ni tycker. Själv är jag väldigt miss nöjd med munen och näsan  men man lär sig av vad man gör fel. 
                                                                                 VAD TYCKER NI ! Mellan 1-10


Epa till nytorp!

filip och jag satt hemma och brände skiva för att sedan åka hem till otto. När vi komma till  otto satt vo och titta på när han blev "plågad" av sin mamma. Eller han tyckte han blev plågad fast han fick masage:).
Självklart blev otto även avis på mitt rosa hår så han ville också ha. Vi  åkte därör hem igen till mig för att hämta färg.
Runt 10 tiden var vi i jättendal och färgade ottos hår och redan då tyckte mamma att jag skulle åka hem snart vilket jag sa att jag skulle till henne. Men blev istället en resa till Gnarp för att köpa lite godis och leka ett varv runt Gnarp. Då plötsligt otto säger "SKA VI ÅKA TILL NYTORP?"  och varför inte ?  kolla på klockan då var den runt 12 tiden på kvällen.
Så tanka och jag tyckte vi skulle av med LGF skylten för att bilarna inte skulle se att vi åkte traktor.(okapad 142:a). Den ideén funkade bra ända tills vi komma till hudik och skulle torka av rutan då polisen skulle komma. Polisen var totalat blåst viste inte ens reglerna om en epa. Han sa till mig som satt i mitten " du förstår väl själv att du inte kan sitta där de inte finns bältesplats) HÅLLÅ!! epa finnns inga bälten aja dum jävel. Sen komma den andra polisen och sa att jag skulle sätta mig i baksäte :S  MAn får inte ha baksäte i en epa  som sagt puckade poliser. vi sa iaf att vi tappat LGF skylten och att vi var på väg hem till blockvägen. :)  vi fick åka hem till blockvägen för polisen men blev inte riktigt så. Vi väntade ut dom så stack vi ut på E4 igen. Mot ljusdal forsatte hella vägen till nytorp(1 mil från Bollnäs) Där vi träffade Åhsen och Enander. Vi var där ungifär en timme  sedan vara bara att åka hem igen. Då vi hitta en Genväg till Delsbo över skogen. Och otto satt hella tiden på hel spän ( rädd fatt filip skulle somna). De blev nästan jag å på slute. Men vi komma iaf ut i Hassela efter vi åkt över en timme. Sedan vare bara att åka mot jättendal och skjusa hem otto. Men när vi komma till jättendal dog bilen mitt i buss rundan vid brandstation och bussen skulle just komma.  Filip och otto gick ut för att kolla vad som var fel jag frös och gick och satte mig i bilen. Provde starta men de gick inte. satt där ett tag till starta igen och den här gången strata den. så jag körde sista biten hem till otto sedan skyndade jag och filip mig hem till Fiskvik. komma hem kl 6 i morse :)

RSS 2.0